Više o SportAnalytik dogadjaju i
kako se registrovati

SportAnalytik dogadjaji se obično održavaju vikendom i traju između 3 i 4 sata. Vaše dete će učestvovati u vežbama zagrevanja, a zatim se uključiti u mali tim vođen od strane trenera. Trudimo se da grupišemo decu prema uzrastu. Nakon toga, tim izvodi nekoliko zabavnih fizičkih aktivnosti sa ciljem da se izmeri individualna fizička sposobnost.

Kompletan događaj je interesantan, zabavan i fokusiran na stvaranje prijatnog iskustva koje svako dete pamti. Naš zadatak je da među decom učesnicima podstaknemo entuzijazam kroz njihove novootkrivene talente i motivišemo ih da ostanu fizički aktivni.
 

Koja je cena učešća na događaju?
Cena učešća na pojedinačnom događaju zavisi od mesta održavanja i tipa događaja. Odabirom dogadjaja mozete videti cenu.

Šta ću učešćem na događaju dobiti?
Pored poludnevnih zabavnih i zanimljivih aktivnosti, dobićete i izveštaj o ličnim talentima i sportski izveštaj za svoje dete. Izveštaj sumira rezultate Vašeg deteta, isporučuje poređenje sa vrsnjacima istog pola i uzrasta, koristeći bazu od preko 400.000 dece, i daje preporuke za najpogodnije sportove za Vaše dete. Takodje, dobija se i evaluacija u kojoj meri su dva sporta po odabiru roditelja pogodna za dete.

Primer izveštaja: Izveštaj o talentu, Sportski izveštaj.

Registruj se za učešće na
SportAnalytik događaju

SportAnalytik događaj je zanimljivo i zabavno prepodne, provedeno u izvođenju različitih testova fizičkih sposobnosti, u razigranom i prijatnom okruženju.

Svako dete dobija evaluaciju ličnih sposobnosti, preporuku za odgovarajuće sportove i zadovoljstvo novootkrivenim talentima.

Više informacija o predstojećim SportAnalytik događajima i registraciji možete dobiti putem telefona 065/3231879.

SportAnalytik događaj – Pridružite nam se!

Ljubica Otović Nastavnik fizičkog vaspitanja i doktorant na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu, mama Stefana i Ognjena
SportAnalytik je odličan dijagnostički alat koji mi je kao roditelju pomogao da lakše usmerim svoju decu na pravi sport,sport koji će odgovarati njihovim individualnim psiho-motoričkim karakteristikama.
Vuk Trebješanin Lukin tata
Super iskustvo, za svaku preporuku! Precizno merenje i pravilno usmeravanje dece ka odgovarajućim sportovima.
Ivana Mladenović Nemanjina mama
Procenila sam da je moj sin talentovan za sport, ali mi je SportAnalytik dao detaljnu analizu njegovih sposobnosti.Sada znamo šta su njegove dominantne fizičke karakteristike, ali i šta bi od fizičkih sposobnosti trebalo unaprediti.
Milica Kaluđerović Anina mama
SportAnalytik je potvrdio naše pretpostavke po pitanju Aninih predispozicija, što nam je jako važno jer želimo da se naše dete dugo bavi sportom i uživa u njemu. Ana je bila oduševljena sportskim danom i druženjem sa vršnjacima.
Vesna Milosavljević Mirković Ilijina mama
Bilo je zadovoljstvo prisustvovati dogadjaju.Stvarno jedan fenomenalan i profesionalan tim mladih ljudi koji je našoj deci priredio nezaboravno iskustvo.Deca su, malo je reći, oduševljena.Sve pohvale i sve najbolje u daljem radu.
Vladan Mitić Slavišin tata
Nedelju dana pre SportAnalytik događaja nam je trener plivanja rekao da je Slaviša rođeni plivač, a izveštaj je kao najpodobniji sport pokazao plivanje. Nismo mogli da verujemo!

Fotografije sa
PRETHODNIH DOGAĐAJA